U bevindt zich hier:

Schotland

1 Milngavie - Carbeth Loch

2 Carbeth Loch - Balmaha

3 Balmaha - Rowchoish

4 Rowchoish - Camping Beinglas

5 Camping Beinglas - Tyndrum

6 Tyndrum - Inveroran Hotel

7 Inveroran Hotel - Kingshouse

8 Kingshouse - Kinlochleven

9 Kinlochleven - Fort William

Oostenrijk 2004

Orpierre 2005

Zwitserland/ItaliŽ 2005

Algemeen:

Startpagina

Sitemap

Links

Disclaimer

Contact

Laatste wijziging

vorige dag  volgende dag 

En na de zoveelste nacht met regen gaan we weer vol goede moed op pad. Als we opstaan hebben we uitzicht op de bergen. Daar is zelfs sneeuw te zien.
In het dorpje Tyndrum doen we nog snel wat boodschappen en dan gaan we op weg. Dit keer is kaartlezen heel gemakkelijk. We lopen door een dal en we kunnen bij het begin al zien waar we aan het aan het eind van de morgen zullen zijn. We lopen over een oude militaire weg. Vroeger liepen hier de Schotse soldaten op weg naar het front met al te opdringerige Engelsen. Door dit soort verhalen houden we de moed erin.

Tyndrum

Dat lukt nog beter als we een kudde Schotse Hooglanders tegenkomen. Deze dieren met imposante horens laten ons echter onverschillig voorbij gaan.
We bereiken de Bridge of Orchy. Hier kun je met de trein terug, het is ook de laatste mogelijkheid. Je kunt hier ook kamperen op een veldje achter het hotel. We lopen echter door. We gaan de heuvel Mam Carraigh op en over. Het regent nog steeds en we besluiten als de heuvel over zijn eerst maar eens in Inveroran Hotel droog te worden.
Een aardige hoteleigenaar vertelt ons, op ons verzoek, dat hij maar één kamer beschikbaar heeft maar dat we daar met z'n vieren mogen slapen als we verder niets zeggen. Dat doen we natuurlijk niet. Na een heerlijk diner besluiten we de kamer en de doucheruimte te verbouwen zodat alles goed kan drogen.

Militaire weg vanaf Tyndrum.

vorige dag  volgende dag