U bevindt zich hier:

Schotland

1 Milngavie - Carbeth Loch

2 Carbeth Loch - Balmaha

3 Balmaha - Rowchoish

4 Rowchoish - Camping Beinglas

5 Camping Beinglas - Tyndrum

6 Tyndrum - Inveroran Hotel

7 Inveroran Hotel - Kingshouse

8 Kingshouse - Kinlochleven

9 Kinlochleven - Fort William

Oostenrijk 2004

Orpierre 2005

Zwitserland/ItaliŽ 2005

Algemeen:

Startpagina

Sitemap

Links

Disclaimer

Contact

Laatste wijziging

vorige dag  volgende dag 

Het is gelukkig (even) droog als we de boothie verlaten. De rest van de dag vervolgen we onze tocht langs Loch Lomond. Af en toe zijn er kleine pittige klimmetjes maar de waarschuwingen in het boekje "it's a full hard days work" zijn voor ons niet van toepassing. Gestaag rijgen de kilometers zich aaneen en is het tijd voor het middageten. We vinden een heel mooi kiezelstrandje aan het meer.
Channah wil met haar eigen zakmes de worst snijden en neemt daarbij haar vinger mee. Bij het zien van het bloed valt ze flauw en kan Erik haar nog net opvangen. Al heel snel is ze er weer bij en na wat pleisterwerk, een kop thee en geruststellende woorden kunnen we onze weg weer vervolgen.

Loch Lomond

In de loop van de middag bereiken we Inversnaid Hotel. Een prima gelegenheid om onze waterzakken te vullen. Hier hoeven we het water dan niet te filteren. Tussen alle reguliere bezoekers door (die met bussen hier naar toe worden gebracht) misstaat onze wandelkleding. Misschien was dat wel de reden dat wandelaars achterom moeten, maar dat zagen we pas later.
Opnieuw passeren we een schuilhut (Doune boothie) maar ondanks het fraaie uitzicht besluiten we door te lopen naar de camping.
Op de camping (Beinglas) vinden we op één van de weinige niet drassige plekken een overnachtingplaats.
De camping heeft zelfs en klein winkeltje en een plek waar je droog kunt koken.

Langs Loch Lomond; een full hard days work

vorige dag  volgende dag