U bevindt zich hier:

Schotland

1 Milngavie - Carbeth Loch

2 Carbeth Loch - Balmaha

3 Balmaha - Rowchoish

4 Rowchoish - Camping Beinglas

5 Camping Beinglas - Tyndrum

6 Tyndrum - Inveroran Hotel

7 Inveroran Hotel - Kingshouse

8 Kingshouse - Kinlochleven

9 Kinlochleven - Fort William

Oostenrijk 2004

Orpierre 2005

Zwitserland/ItaliŽ 2005

Algemeen:

Startpagina

Sitemap

Links

Disclaimer

Contact

Laatste wijziging

vorige dag  volgende dag 

Na een goede nachtrust vertrekken we om negen uur. Het inpakken gebeurt in het toiletgebouw samen met een groep Belgische wandelaars. Zij willen de WHW in vijf dagen lopen, zo'n 35 kilometer per dag. In de stromende regen verlaten we de camping. Af en toe gaat de weg iets van het meer Loch Lomond af maar het grootste deel van de dag lopen we langs het meer.
Halverwege de dag (het regent nog steeds) komen we in Rowardennan een restaurant tegen. We besluiten ons middageten hier maar te nuttigen. Vlakbij de open haard genieten we van de warmte en het lekkere eten. Rondom de open haard liggen, jassen, schoenen, sokken, mutsen, tassen kortom alles wat droog moet worden. Maar ook aan dit eten komt een eind.

Loch Lomond

We stappen opnieuw de regen in. Tien kilometer verderop staat een boothie, een soort schuilschuur. We besluiten om daar de nacht door te brengen. Het kost nogal wat moeite om de schuur te vinden. Omdat we het bovenspoor hebben gekozen moeten we nog een aardig stuk teruglopen. Wat we aantreffen is een verlaten gehucht met een schuur. In de schuur is een stookplaats en een plek waar we kunnen slapen. We zijn de enige gasten. Alle natte spullen worden uitgehangen, het vuur wordt aangemaakt en we eten hier ons avondeten. Water halen we (gefilterd) uit een beekje iets verderop.
Na het eten komen er nog twee mannen in de schuur. Al snel wordt, na een Engelse begroeting, duidelijk dat we hier met Nederlanders te maken hebben, en "echte" wandelaars. Ook zij lopen met bepakking de WHW en schuilen hier vanwege het weer.
In de rest van de week zullen we Ab en Rogier nog vaak tegenkomen.

vorige dag  volgende dag